Βαγγέλης Βλάχος

Βαγγέλης Βλάχος
 • Όνομα
  Βαγγέλης Βλάχος
 • Χώρα
  Ελλάδα
 • Σεζόν
  2012-2013
 • Αγώνες
  5
 • Αγώνες εναντίον της Α.Ε.Κ.
  10
 • Ο Βαγγέλης Βλάχος γεννήθηκε το 1962, στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας.
  Παιδί των ακαδημιών της Α.Ε.Κ. που προπονούσε τότε ο Frantisek Fadrhonc, φόρεσε φανέλα βασικού στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 17 ετών με προπονητή τον Hermann Stessl.
  Στις 29 Ιουνίου 1983 σε ηλικία 21 χρονών γίνεται ο νεότερος αρχηγός ομάδος που σηκώνει στα χέρια του κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. ενώ είχε σκοράρει και το δεύτερο τέρμα της Α.Ε.Κ.

  Στις 5 Ιουλίου 1985 αποφασίζει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Απόφαση που δημιούργησε μίσος προς το πρόσωπο του από τον κόσμο της Α.Ε.Κ. και υπήρχε μάλιστα και δικαστική διαμάχη του ποδοσφαιριστή με την διοίκηση του δικεφάλου. Στον Παναθηναϊκό έμεινε μέχρι το 1991 ενώ έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κόρινθο.

  Το 1993 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Βουλιαγμένη ενώ πήγε και στην Ιταλία για να σπουδάσει την προπονητική. Διετέλεσε και βοηθός προπονητή του Βασίλη Δανιήλ στον Παναθηναϊκό. Το 1999 ανέλαβε την Καβάλα αλλά τον Νοέμβριο απολύθηκε. Από το 2000 μέχρι το 2011 πέρασε από τους πάγκους των ομάδων Ξάνθη, Παναχαϊκή, Καλαμαριά, Φωστήρα, Καλλιθέα ,Ιωνικού, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης.

  Στις 26 Ιουνίου 2012 η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο για συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 30 Ιουνίου 2013 αλλά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας οδήγησαν στην λύση του συμβολαίου του στις 30 Σεπτεμβρίου του 2012.
 • Ως ποδοσφαιριστής

Στατιστικά ως προπονητής της Α.Ε.Κ.

Στατιστικά

Στατιστικά αγώνων

Αγώνες

Εμφανίζονται 1-5 από 5.

Αντίπαλος
 

Στιγμιότυπα
Σκορερς

Α.Ε.Κ.


Εμφανίζονται 1-2 από 2.


Αντίπαλος


Εμφανίζονται 1-6 από 6.

Όνομα
Marko Markovski - Ξάνθη
Leandro Miguel Alvarez - Αστέρας Τρίπολης
David Aganzo - Άρης
Mirnes Sisic - Ο.Φ.Η.
Γιώργος Ιωαννίδης - Ο.Φ.Η.
Λεωνίδας Καμπάνταης - Πανιώνιος