Σαν σήμερα (01 Φεβρουαρίου)

Αγώνες (13)
Γενέθλια (2)
Γεγονότα (3)
 • 1967
  • Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του προπονητή και πάλι στην Α.Ε.Κ. ο Jeno Csaknady.
 • 2016
  • Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τσέχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Tomas Pekhart, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2017 με προοπτική ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια.
  • Ανακοίνωσε επίσης την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Bruno Zuculini, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Manchester City και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
  • Ο Π.Σ.Α.Π. βράβευσε τους κορυφαίους της περιόδου 2014-2015. Από την Α.Ε.Κ. βραβεύτηκαν για την Β' Εθνική οι Τραϊανός Δέλλας ως καλύτερος προπονητής, ο Adam Τζανετόπουλος ως καλύτερος νεος ποδοσφαιριστής, ο Jakob Johansson ως καλύτερος ξένος και τέλος ως καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και πρώτος σκόρερ του πρώτου ομίλου ο Χρήστος Αραβίδης
 • 2018
  • Ανακοίνωση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

   Για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες της ξεκάθαρης τακτικής του Ολυμπιακού, που χωρίς να έχει το παραμικρό έρεισμα και πάτημα στη λογική, στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα και στη νομιμότητα επιδίδεται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών του μεταξύ μας ντέρμπι της Κυριακής. Τακτική που ακολούθησε και πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι Κυπέλλου αποκομίζοντας δεδομένα οφέλη από τις διαιτητικές αποφάσεις.

   Η ΠΑΕ ΑΕΚ από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν απέφυγε συνειδητά να μπει σε αυτό το ανόητο επικοινωνιακό παιχνίδι σεβόμενη απόλυτα τους κανονισμούς και τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, αλλά δεν μπορεί να μείνει θεατής στην οδυνηρή πραγματικότητα, την οποία διαμορφώνει πλέον ο Ολυμπιακός αλλοιώνοντας τους όρους και τις συνθήκες ισονομίας του καθοριστικού ντέρμπι της Κυριακής και δημιουργώντας ταυτόχρονα σοβαρούς κινδύνους για την ομαλή διεξαγωγή του.

   Καταγγέλλουμε την παράνομη τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις αρμόδιες αρχές, επιφυλασσόμαστε για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας και περιμένουμε από την ΕΠΟ ως ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή, αλλά και από την Super League ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος να πάρουν άμεσα θέση απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή τακτική επηρεασμού των διαιτητών της συνάντησης.

   Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να οδηγηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» σαν πρόβατο επί σφαγή.

   Καλείστε να πάρετε τα μέτρα σας!