Αργύρης Γιαννίκης

Αργύρης Γιαννίκης
 • Όνομα
  Αργύρης Γιαννίκης
 • Χώρα
  Γερμανία
 • Σεζόν
  2021-2022
 • Αγώνες
  1
 • Αγώνες εναντίον της Α.Ε.Κ.
  2
 • Ο τύπος που ανέλαβε πόστο προπονητή στην ΑΕΚ είναι τόσο άγνωστος που δεν ξέρει κανείς που γεννήθηκε οπότε δεν το γράφουμε. 
  Δεν κλώτσησε ποτέ μπάλα στην ζωή του και το ποδόσφαιρο το έμαθε στα πανεπιστήμια της Γερμανίας.
  Ανέλαβε βοηθός προπονητή από το 2009 μέχρι το 2016 σε διάφορες ομάδες της Karlsruher. Το 2016 έγινε βοηθός προπονητή στην Ingolstadt. 
  Το 2017 έκανε το μεγάλο βήμα και ανέλαβε την Essen, ομάδα 4ης Εθνικής στην Γερμανία. Το καλοκαίρι του 2018 ανέλαβε την Aalen, επίσης 4ης Εθνικής στην Γερμανία αλλά τον σούταραν τον Φεβρουάριο του 2019 αφου σε 25 ματς είχε 5 νίκες, 8 ισοπαλίες και 12 ήττες.

  Το 2019 ανέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Β Εθνική και τον ανέβασε στην Α'. Στην Α' Εθνική έκανε μια εκπληκτική πορεία με 9 νίκες, 8 ισοπαλίες και 16 ήττες σε 33 αγώνες. Ο ΠΑΣ τερμάτισε 9ος έχοντας και την 4η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Τελικά η διοίκηση του ΠΑΣ και ο Γιαννίκης τα τσούγκρισαν και έμεινε άνεργος το καλοκαίρι του 2021. Μας κάνει εντύπωση που καμιά ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει μιας και φαίνεται να είναι ο νέος Klopp. Τουλάχιστον.

  Στις 10 Οκτωβρίου 2021 η αστεία διοίκηση της ΑΕΚ συνεχίζοντας να θέλει να κάνει την ομάδα νεα Barcelona φέρνοντας μαθητευόμενους μάγους, ανακοίνωσε την πρόσληψη του. Μέχρι το καλοκαίρι. Ούτε αυτοί δεν τον πιστεύουν!

  ΥΓ. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με τον Αργύρη Γιαννίκη. Απλά θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είναι η προπονητάρα που μας παρουσιάζουν. 

Στατιστικά ως προπονητής της Α.Ε.Κ.

Στατιστικά

Στατιστικά αγώνων

Αγώνες

Εμφανίζονται 1-1 από 1.

Αντίπαλος
 

Στιγμιότυπα
Σκορερς

Α.Ε.Κ.


Εμφανίζονται 1-3 από 3.


ΑντίπαλοςΌνομα
Δε βρέθηκαν αποτελέσματα.