Σαν σήμερα (23 Ιανουαρίου)

Αγώνες (13)
Γενέθλια (2)
Γεγονότα (3)
 • 1967
  • Η Α.Ε.Κ. προσέλαβε τον προπονητή Jeno Csaknady για τους επόμενους 18 μήνες, ο οποίος θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του την πρώτη Φεβρουαρίου.
 • 2009
  • Μόλις 54 μέρες κράτησε η θητεία του Γιώργου Κιντή στην θέση του προέδρου της Α.Ε.Κ. καθώς υπέβαλε την παραίτηση του λόγω διαφωνίας με τους μετόχους της ομάδας.
   Οι δηλώσεις του:
   "Πριν αναλάβω την προεδρία της ΑΕΚ, έθεσα ως «[μ]οναδική προϋπόθεση για να επανέλθω […] σε οποιαδήποτε θέση, συμπεριλαμβανομένης αυτής του προέδρου, [τη] σύνταξη ενός business plan στο οποίο θα καταγράφονται σαφώς στόχοι, πόροι, ευθύνες κι αρμοδιότητες [και] στο οποίο θα δεσμευθούμε, διοίκηση, μέτοχοι και τεχνική ηγεσία.» Και συνέχιζα: «Οίκοθεν νοείται ότι εάν δεν καταλήξουμε σε ένα κοινώς αποδεκτό business plan […] προσωπικά δε θα έχω θέση στη διοίκηση της ΑΕΚ.» Κρίνοντας ότι αυτό δεν είναι πλέον εφικτό, υπέβαλα την παραίτησή μου, ευχαριστώντας τους μετόχους της ΑΕΚ για την τιμή που μου έκαναν και την ευκαιρία που μου έδωσαν, έστω και για λιγότερο από δύο μήνες, να κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα.

   Δεν πρόκειται να κάνω καμία άλλη δήλωση, διότι οι εξελίξεις θα είναι πιο εύγλωττες. Τεθείσες σε κίνηση από τη μωρία και την απληστία ορισμένων, θα τους οδηγήσουν συντόμως, έκπληκτους και τσαλακωμένους, στην έξοδο. Τότε θα είναι η ώρα να πούμε πολλές ιστορίες από το θαυμαστό κόσμο του ποδοσφαίρου. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ανάγκη τους να εφευρίσκουν εν τω μεταξύ φανταστικούς εχθρούς, ώστε αφενός να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία κι αφετέρου να δρουν ανενόχλητοι στο παρασκήνιο, αλλά έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω στη ζωή μου".
 • 2017
  • H Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστη Γιάννη Κεσόγλου.