Σαν σήμερα (14 Ιουνίου)

Αγώνες (3)
 • 1961
  • Ο πρώτος αγώνας είχε γίνει στις 18 Φεβρουαρίου 1960 και είχε τελειώσει 1-1 με γκολ των Νεστορίδη στο 16' και Μπέση στο 62'.

   Στο 72' ο Γκούβας σούταρε, η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας, χτύπησε στην εσωτερική μεριά των δοκαριών και βγήκε ξανά έξω. Ο Άμπος χτύπησε την μπάλα με το χέρι πανηγυρίζοντας, αλλά ο διαιτητής Μπακιρτζής αφήνοντας έκπληκτους τους 22 ποδοσφαιριστές και τις 20.000 κόσμου που παρακολουθούσε το ματς, έδωσε φάουλ υπέρ της Προοδευτικής στην κίνηση του Άμπου.
   Στο 78' απέβαλε και τον Παπαποστόλου της Α.Ε.Κ. επειδή χτύπησε κατα λάθος τον Μπαλόπουλο σε διεκδίκηση της μπάλας. 

   Η Α.Ε.Κ. κατέθεσε ένσταση και στις 2 Μαρτίου 1961 η Ε.Π.Ο. αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα ενώ ο διαιτητής Μπακιρτζής τιμωρήθηκε με ένα χρόνο εκτός γηπέδων.
 • 1967
 • 1981
Γενέθλια (2)
Γεγονότα (3)
 • 1997
  Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ανακοίνωσε την πρόσληψη του Dumitriu Dumitru για την θέση του προπονητή.Ο Ρουμάνος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 χρόνων.
 • 2005
  Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την TUI Hellas
 • 2017

  Ανακοίνωση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

  Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ ανακοινώνει ότι πριν από λίγο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης υπέγραψε την υψομετρική μελέτη, της οποίας η έγκριση ταλαιπώρησε για τόσο καιρό τον κόσμο της ΑΕΚ και αποτελούσε το τελευταίο εμπόδιο για την έναρξη της κατασκευής του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

  Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος μέσα σε χρόνο ρεκόρ – από την με τη συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων ψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης- ετοίμασε, με τη συνδρομή φυσικά των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου, τη σχετική μελέτη ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά».

  Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ αλλά και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ οφείλουν επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, στους Διευθυντές των αρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και σε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, γιατί με μεθοδική δουλειά και σεβόμενοι απόλυτα τις κατευθύνσεις του Νόμου, μελέτησαν το ζήτημα σε όλες του τις λεπτομέρειες και ενέκριναν τη μελέτη.

  Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ συνεργάζεται ήδη χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου που αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου άμεσα να ξεκινήσουν τα έργα.

  Ενας εξοντωτικά δύσκολος, αλλά δίκαιος αγώνας, για την εκπλήρωση του μεγαλύτερου ονείρου του κόσμου της ΑΕΚ φτάνει πλέον στη δικαίωσή του.