Γιώργος Δώνης

Γιώργος Δώνης
 • Όνομα
  Γιώργος Δώνης
 • Χώρα
  Ελλάδα
 • Σεζόν
  2008-2009
 • Αγώνες
  13
 • Αγώνες εναντίον της Α.Ε.Κ.
  23
 • Γεννήθηκε στην Φραγκφούρτη της Γερμανίας το 1969.Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την Δόξα Νικόπολης.Αφού πέρασε από διάφορες ομάδες έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του το 1996 όταν μεταγράφηκε στην Αγγλική Blackburn Rovers(πρώτος Έλληνας που έπαιξε στην Premier League) αφού είχε κάνει πολύ επιτυχημένη καριέρα και στον Παναθηναϊκό(1992-96).Το 1997 επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Α.Ε.Κ. αλλά η προσφορά του ήταν μικρή.

  Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε από τον Ηλυσιακό που σε 2 χρόνια από Δ΄ Εθνική τον ανέβασε στην Β΄.Κατόπιν προσλήφθηκε από την Λάρισα την οποία ανέβασε στην Α΄ Εθνική μετά από πολλά χρόνια.Το 2006-2007 κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό ενώ το 2007-2008 προκρίθηκε στους ομίλους του UEFA αφού απέκλεισε την Blackburn Rovers.

  Στις 14 Μαίου 2008 ανακοινώθηκε η πρόσληψη του στην Α.Ε.Κ. Ο πρόωρος αποκλεισμός από το κύπελλο UEFA από την Κυπριακή Ομόνοια το κακό θέαμα και τα άσχημα αποτελέσματα οδήγησαν την λύση της συνεργασίας του με την Α.Ε.Κ. στις 17 Νοεμβρίου 2008 η οποία όμως είχε και συνέχειες στις αίθουσες των δικαστηρίων.
 • Ως ποδοσφαιριστής

Στατιστικά ως προπονητής της Α.Ε.Κ.

Στατιστικά

Στατιστικά αγώνων

Αγώνες

Εμφανίζονται 1-13 από 13.

Αντίπαλος
 

Στιγμιότυπα
Σκορερς

Αντίπαλος


Εμφανίζονται 1-13 από 13.

Όνομα
Wellington Goncalves - Θρασύβουλος
Γιώργος Καραγκούνης - Παναθηναϊκός
Zlatan Muslimovic - Π.Α.Ο.Κ.
Michael Delura - Πανιώνιος
Darko Kovacevic - Ολυμπιακός
Diogo Luis Santo - Ολυμπιακός
Marcelo Sarmiento - Λάρισα
Luis Aparecido Alves - Θρασύβουλος
Marcelao Da Silva - Αστέρας Τρίπολης
Nabil Taider - Ξάνθη
Δημήτρης Τσιτσομήτσος - Ηλυσιακός